110 milyon euroluk gol makinesi! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi...

110 milyon euroluk gol makinesi! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Hücum hattını İmmobile ve Rafa Silva ile güçlendiren Beşiktaş, bu kez de 110 milyon eurouk dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en iddialı takımını kuran Beşiktaş, 110 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti. Kartal, tarihe geçecek transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, 110 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Fanatik'in İngiliz basınından derlediği habere göre; Rachid Ghezzal'ın takımdan ayrılması ile sağ kanat arayışlarına başlayan Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti.

Siyah-beyazlı ekibin İngiliz devi Manchester United formasını terleten Brezilyalı süper yıldız Antony’i istediği öne sürüldü.

Ajax, Antony transferinde United'a ateş püskürdü: "Hiç hoş olmadı!" | Goal.com Türkçe

Kartal'ın 24 yaşındaki golcü oyuncu için İngiliz devine kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 110 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN