Sözleşmesi sona eren Raul Meireles İngiltere'ye dönüyor

Sözleşmesi sona eren Raul Meireles İngiltere'ye dönüyor

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Raul Meireles, İngiltere Premier Lig takımlarından Bournemouth'a imza atmak üzere. 33 yaşındaki futbolcunun menajerinin transfer için İngiltere'de olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmadığı Raul Meireles'in yeni takımı netleşmek üzere. Daha önce Premier Lig'den düşen Aston Villa ile transfer görüşmesi yaptığı belirtilen Portekizli futbolcunun Bournemouth'dan aldığı teklif sonrası karar değiştirdiği ifade edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Portekizli futbolcunun bu sezon İngiltere Premier Lig'de tutunmayı başaran Bournemouth ile büyük ölçüde anlaştığı aktarıldı. Portekiz'den de bir çok takımın transfer listesinde yer alan futbolcunun kariyerinin sonunda Premier Lig'de oynamak istediği bu sebeple Portekiz'den gelen teklifleri geri çevirdiği belirtildi.

16-06/18/resized_679b8-2145_eng_picture_20141219_4084537_4084539.jpg

Raul Meireles bu sezon Fenerbahçe formasıyla 21 resmi maçta 1 gol attı, 2 de asist yaptı / FOTO: Sosyal Medya

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN