Sneijder yöneticilerle görüşmeyi reddetti, bir kişi hariç...

Sneijder yöneticilerle görüşmeyi reddetti, bir kişi hariç...

Takımdan ayrılması gündemde olan ve ilk üç idmanda yer almayan Wesley Sneijder, takımdaki geleceğini belirleyecek görüşme için hiçbir yönetici bir araya gelmek istemiyor. Hollandalı yıldız bu kritik görüşmeyi sadece bir kişi ile yapabileceğini söyledi...

2.3 milyon euroluk para cezası ve yönetimin disiplin uyarısı sonrası geleceği tartışma konusu olan Sneijder kulüp hiyerarşisini deldi.

Tatilini sonunda bitirip İstanbul'a gelen Sneijder Galatasaray'daki geleceğini belirleyecek görüşme için yöneticilerle bir araya gelmeyi reddetti.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray'daki geleceğini tayin edecek görüşmeyi başkan Dursun Özbek ile yapacağını söyledi.

Ailesi ile Antalya'da tatilde olan Başkan Özbek bugün İstanbul'a dönecek ve Sneijder ile hafta sonu görüşecek.

Dünkü idmanda da Sneijder ile Sportif AŞ yöneticileri Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu arasında bir görüşme olmadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN