Sırp futbolcu Mihajlovic Galatasaray'ı doğruladı

Sırp futbolcu Mihajlovic Galatasaray'ı doğruladı

FK Partizan'ın genç yıldız adayı Nemanja Mihajlovic, geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken Galatasaray itirafında bulundu.

FK Partizan forması giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Nemanja Mihajlovic, transfer açıklaması yaparken Galatasaray itirafında bulundu.

Sırp basınına açıklamalarda bulunan Nemanja Mihajlovic, İtalya'dan birkaç takım ile Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

SporX'te yer alan habere göre; 2019 yılına kadar FK Partizan ile sözleşmesi bulunan genç yıldız adayı yaptığı açıklamada ''Partizan'da mutluyum ancak yeni bir maceraya da hazırım. Galatasaray, Fiorentina ve Inter iddiaları doğru. İlgilenen kulüpler var. Bu sonuçta benim geleceğimi şekillendirecek bir durum. Burada mutluyum ama transfer döneminde neler olur ben de bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

16-07/08/miha640483334020160203113433.jpg

Mihajlovic, geçen sezon Sırbistan Super Liga'da Partizan forması ile 21 maça çıkarken, 8 gol 15 asistlik bir performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN