Sinan Gümüş'ün gözü Milli Takım formasında

Sinan Gümüş'ün gözü Milli Takım formasında

Daha önce Almanya'nın milli takım formasını giyen Galatasaray'ın genç golcüsü Sinan Gümüş, Ay-Yıldızlı forma için A Milli Takım'dan davet bekliyor.

Son kupa maçında yaptığı hat-trick ile dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Sinan Gümüş, geçtiğimiz aylarda U21 Milli Takımı'na davet edildi. Milliyet'in haberine göre bu çağrıyı kabul etmesi durumunda AB vatandaşlığından çıkacak olan genç futbolcu, Türkiye A Milli Takımı'na çağırıldığı takdirde prosedürler başlayacak.

Terim'den davet bekliyor

Daha Almanya U20 Milli Takımı'nın formasını giyen 22 yaşındaki futbolcu, üç maçta görev yaptıktan sonra kadroya çağırılmadı. Galatasaray'a transfer olduktan sonra Türkiye U21 Teknik Direktörü Abdullah Ercan tarafından kadroya çağırılan futbolcu, bürokratik engeller ve AB vatandaşlığından çıkarılma durumu nedeniyle bu daveti kabul etmedi. Kendisine hedef olarak A Milli Takım'ı seçen Sinan, Fatih Terim'den davet alması durumunda bürokratik işlemler için kolları sıvayacak.

Tolgay Arslan'ın yaşadıkları örnek oldu

Galatasaraylı futbolcunun bu tercihinde Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan'ın yaşadığı sıkıntıların etkili olduğu belirtildi. Tolgay, Almanya ve Türkiye milli takımları arasında gel-gitler yaşadığı için bir anda ortada kaldı. Şu anda Türkiye Milli Takımı forması giyebilmesi için uğraşılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN