Sevilla yöneticisi Monchi'den Mehmet Topal açıklaması

Sevilla yöneticisi Monchi'den Mehmet Topal açıklaması

İspanyol basını, ‘Mehmet Topal’ı alacak mısınız’ diye sordu, Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi yanıt verdi: Kulübünde kalacak.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mehmet Topal'ın takımda kalıp kalmayacağı resmileşmedi ancak sarı-lacivertlilere müjdeyi Sevilla kulübünün sportif direktörü Monchi verdi.

MEHMET TOPAL SAYFASI KAPANDI

Sabah'ın haberine göre UEFA Avrupa Ligi'nde finale çok yaklaşan Sevilla'nın patronu Monchi (altta), düzenlediği basın toplantısında transfer sorularına da maruz kaldı. Monchi, Mehmet Topal ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Takımında kalmaya karar verdi. Geçen haftaya kadar menajeri ile görüşmelerimiz vardı. Ama artık bizim için 'örümcek adam' sayfası kapandı." Valencia'da oynadığı yıllarda Topal, Sevilla'nın şu anki teknik direktörü Unai Emery'nin öğrencisiydi. Kendisine de "örümcek adam" lakabı, orada forma giydiği dönem verilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN