Mehmet Topal ve Gökhan Gönül: Yönetimden talep gelirse sözleşmeyi uzatırız

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül: Yönetimden talep gelirse sözleşmeyi uzatırız

Sezon sonunda Fenerbahçe’yle sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’den transfer açıklaması geldi. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, tamamen şampiyonluğa odaklandıklarını ve yönetimden talep gelmesi halinde görüşebileceklerini söylediler.

Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, haklarında çıkan transfer spekülasyonlarından bıkmış durumda.

Fanatik'in haberine göre iki futbolcu konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Şu anda tamamen şampiyonluğa odaklandık ve başka bir şey düşünmüyoruz. Eğer yönetim bizi sözleşmeyi uzatmak için görüşmeye çağrırsa oturur konuşuruz. Medya bizi başka takımlara yazmaktan vazgeçsin. Bunu başka nasıl anlatırız bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

VITOR PEREIRA: BU SEFER ALKIŞ

Vitor Pereira, Gaziantep maçı öncesi taraftara seslendi:

“Mersin karşısında bazı oyuncular hak etmedikleri protestolara maruz kalmışlardı. Son haftalardaki futbolla bunun yanlış olduğunu gösterdiler. Taraftardan pazar günü stadı doldurmasını ve bu kez bizi destekleyip, alkışlamasını bekliyorum. Şampiyonluk yolunda onların desteğine çok ihtiyacımız var.”

VOLKAN ŞEN: BEŞİKTAŞ STRESLİ

Son haftaların yıldız ismi Volkan Şen, galibiyet serisine devam edeceklerini söyledi. Başarılı oyuncu, “Biz kazandıkça, rakibimiz Beşiktaş strese, sıkıntıya giriyor. Bunu rahatlıkla görüyoruz. Önlerinde Galatasaray, Osmanlı ve Konya gibi çok zor maçlar var. Biz bu takımlara takılmıştık, onlar da kayıp yaşayacak. Şampiyon biz olacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN