Selim Yaşar gümüş madalya kazandı

Selim Yaşar gümüş madalya kazandı

Rio'da bir madalya daha geldi. Serbest stil 86 kilo finalinde Rus Abdulrashid Sadulaev'e yenilen Selim Yaşar, gümüş madalyayı ülkemize getirdi. Milliler'in toplam madalya sayısı 7'ye çıktı.

Brezilya'da düzenlenen olimpiyat oyunlarının sonlarına girilirken Türkiye bir madalya daha elde etti. En çok güvendiğimiz branşlardan biri olan serbest stil güreşte Ay-Yıldızlı bayrağımızı temsil eden Selim Yaşar, gümüş madalya kazandı.
Sabah seansında Porto Rikolu Jaime Yusept Espinal karşısında 3-1 galip gelerek çeyrek finale çıkan Selim, burada da etkili bir oyunun ardından Kübalı Salas Perez'i 5-2 mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı.

İYİ MÜCADELE ETTİ

Yarı finalde ABD'li J'den Michael Tbory Cox'u 3-1 iyi bir mücadelenin ardından yenen başarılı güreşçi, finalde Rusya'nın iyi sporcularından Abdulrashid Sadulaev'in rakibi oldu. Güçlü isme mücadelenin ilk dakikalarında yediği sayıların ardından 5-0 yenilen Selim Yaşar, yine de gümüş madalyayı ülkemize getirdi. Selim'in başarısıyla beraber böylece Milliler'in madalya sayısı da 7'ye çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN