Zonguldak'ta patlama: Fabrika menfezinden duman yayıldı

Zonguldak'ta patlama: Fabrika menfezinden duman yayıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir fabrikanın yüksek buhar dağıtım boru hattında meydana geldiği değerlendirilen patlama, bölgede paniğe yol açtı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir fabrikanın Devrek yol ayrımında bulunan yüksek buhar borularında patlama sesi duyuldu. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, güvenlik önlemleri alındı. Patlamanın nedeni araştırılırken ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir fabrikanın Devrek yol ayrımında bulunan yüksek buhar borularında patlama sesi duyuldu. Patlama sesinin ardından menfezden buhar yayıldı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine güvenlik şeridi çekildi. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmadı.

PATLAMA PANİĞE NEDEN OLDU

Fabrika yetkilileri, olayın nedeninin araştırıldığını ve durumun kontrol altına alındığını söyledi. Yetkililer ayrıca, patlamanın neden olduğu maddi hasarın tespiti ve gerekli onarım çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Bölge sakinleri, patlamanın ardından büyük bir korku yaşadıklarını ve evlerinden dışarı çıktıklarını ifade etti.

Patlama sesi, Ereğli'nin birçok noktasından duyuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN