Zabıta Müdürlüğü dolmuşlarda klima denetimini artırdı

Zabıta Müdürlüğü dolmuşlarda klima denetimini artırdı

Giresun Belediyesi tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik klima denetimi devam ediyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi ekipleri, bu yıl aşırı olarak yaşanan sıcak ve nemin etkisinden yolcuların en az seviyede etkilenmesi için dolmuşlarda klima denetimini artırdı.

Ekipler tarafından, mevsim şartlarına uygun olarak klimasını çalıştırmadığı veya kliması arızalı olan araçlara yasal işlem uygulanırken, araç içerisinde seyahat eden yolcuların denetim yapan ekiplere destek vermesi ve teşekkür etmesi de dikkat çekiyor.

Yapılan denetimlerde zabıta ekiplerine trafik polisleri de destek verirken, yaz mevsimi boyunca denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların rahatlığı ve sağlığı için denetimlere önem verildiğinin altı çizilerek: “Klima çalıştırma konusunda kurallara uymayanlara ilgili mevzuatlar çerçevesinde gerekli yasal işlemleri uygulamaya devam edeceğiz. Bu konuda araç sürücülerini duyarlı olmaya davet ediyoruz” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN