Yola çıkacaklar dikkat! O yolda görüş mesafesi 30 metreye düştü: Yolculuk süreniz uzayabilir

Yola çıkacaklar dikkat! O yolda görüş mesafesi 30 metreye düştü: Yolculuk süreniz uzayabilir

Yolculuk planları olanlar dikkat! O yoldan geçecekseniz yolculuk sürenizi uzatmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde başlayan yağmurun ardından bölge sisle kaplandı. O yolda görüş mesafesi 30 metreye düştü...

Bolu Dağı'nda akşam saatlerinden beri devam eden yağmur, bölgede etkisini sürdürüyor. D-100 karayolu üzerinde, yağmurun yanı sıra sabah saatlerinde sis de görüldü.

GÖRÜŞ MESAFESİ 30 METREYE DÜŞTÜ

Karanlıkdere ve Seymenler mevkisindeki sis nedeniyle görüş mesafesi yaklaşık 30 metreye kadar düşerken, sürücüler yolculuklarında zorluklarla karşılaştı.

Sis ve yağmurun etkisiyle yolun kayganlaşması ve görüş mesafesinin azalması nedeniyle sürücülerin hızlarını düşürmek zorunda kaldığı bildirildi. Trafik ekipleri, olumsuz hava koşullarının yol güvenliğini etkilememesi için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN