Yeni nesil çöp konteynerleri kırıkkale sokaklarında

Yeni nesil çöp konteynerleri kırıkkale sokaklarında

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın seçim vaatlerinden biri olan yeni nesil çöp konteynerleri Kırıkkale sokaklarında yerini alıyor.

HEP BİRLİKTE HAREKET, TEMİZ BİR MEMLEKET

‘Hep Birlikte Hareket, Temiz Bir Memleket’ mottosuyla kent genelinde başlatılan Temizlik Seferberliği ile kentte yürütülen hijyen ve temizlik çalışmalarının yanı sıra estetik görünümü ve çevreci çöp üniteleri Kırıkkale’ye geldi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın seçim vaatlerinden biri olan yeni nesil çöp konteynerleri önümüzdeki günlerde Kırıkkale sokaklarında yerini alacak.

YER TESPİTİ YAPILDI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne giderek Müdür Volkan Eryılmaz’dan bilgi aldı. Müdür Volkan Eryılmaz, yeni nesil çöp konteynerlerinin nereye konulacağı konusunda mahallelerde çalışmalarını yaptığını ve kısa süre içerisinde Kırıkkale sokaklarında yerini alacağını söyledi.

VERMİŞ OLDUĞUMUZ BİR SÖZÜ DAHA TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Kıymetli hemşehrilerimiz, sizlere vermiş olduğumuz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendi öz kaynaklarımızla satın aldığımız 3 bin 750 litre ebadındaki çöp konteynerlarımız çok kısa süre içerisinde cadde ve sokaklarda sizlerin kullanımına sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İLK DAĞITIM NOKTASI KIRIKKALE

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda yeni nesil çöp konteynerları kentin belirli noktalarına yerleştirilecek. Ayrıca Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın Türkiye Belediyeler Birliği’nden yürütmüş olduğu ikili görüşmeler sonucu Türkiye Belediyeler Birliği’nden dağıtımına karar verilen çöp konteynerlerinden 300 tanesinin ilk dağıtım noktası olarak Kırıkkale belirlendi. Bu çöp konteynerleri Türkiye genelinde ilk olarak Kırıkkale’ye teslim edildi.

BUNDAN SONRA DAHA TEMİZ BİR KIRIKKALE GÖRECEĞİZ

Kırıkkale’nin uzun süredir çöp konteyner sorunu olduğunu belirten Kırıkkaleli vatandaşlar, “Zaman zaman çöpümüzü atacak yer bulamıyorduk. Buda çevre kirliliğine neden oluyordu. Ahmet Başkanımıza şehrimize kazandırdığı çöp konteynerlarından dolayı teşekkür ederiz. Uygulamadan memnunuz. Bundan sonra daha temiz bir Kırıkkale göreceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN