Yaya geçidindeki korkunç kaza kamerada: 3 çocuk annesi hayatını kaybetti

Fatsa'da yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan 59 yaşındaki Nadire Karaca, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Bolaman Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, yaya geçidinden geçmeye çalışan 59 yaşındaki Nadire Karaca, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza, saat 19.00 sıralarında gerçekleşti ve Karaca'ya çarpan A.K. yönetimindeki 61 AHV 647 plakalı araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Nadire Karaca, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Üç çocuk annesi olan Karaca’nın trajik ölümü, yakınları ve mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Olay anı, bölgedeki güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri kaçan sürücü A.K.’yi yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN