Vatandaşlar Tiyatro Atölyesi etkinliğinde yeteneklerini keşfetme fırsatı buldu

Vatandaşlar Tiyatro Atölyesi etkinliğinde yeteneklerini keşfetme fırsatı buldu

Kütahya Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlenen, ülkenin önde gelen tiyatro sanatçılarından Orhan Şeref Ayca’nın temel oyunculuk eğitimi verdiği Tiyatro Atölyesi etkinliği sanatsever vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, tiyatroya ilgi duyan vatandaşları hem sahne sanatlarıyla tanıştırdı hem de oyunculuk yeteneklerini geliştirmelerine fırsat sundu. Atölye kapsamında, katılımcılar iki seans halinde verilen eğitimlerde tiyatronun temelleri hakkında bilgi edindi. Orhan Şeref Ayca’nın yıllara dayanan tecrübesini paylaştığı bu eğitimler, teorik ve pratik bölümlerden oluşarak tiyatro sanatının derinliklerine inme imkanı sundu.

İki gün boyunca devam edecek olan Tiyatro Atölyesi’ne katılan vatandaşların, hem keyifli vakit geçirdikleri hem de yeteneklerini keşfetmeleri için böyle bir fırsat sunulduğu için memnuniyet duyduklarını belirterek, etkinliklerin devam etmesi yönündeki isteklerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN