Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları sürüyor

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları sürüyor

Van'da 27 Eylül'den bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları 11. gününde devam ediyor.

Van'da 27 Eylül'den bu yana kaybolan Rojin Kabaiş için arama çalışmaları 11. gününde sürüyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Kabaiş'in, arkadaşlarına çakıl taşı toplamak amacıyla sahile gideceğini belirtmesinin ardından kendisinden bir daha haber alınamadı.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Arama çalışmaları, Kabaiş’in kaybolduğu günden bu yana bölgedeki güvenlik güçleri ve arama kurtarma ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Van Gölü'nde, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekipleri tarafından su altı görüntüleme cihazları kullanılarak çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Van'da kaybolan genç kızı arama çalışmaları sürüyor

Ekipler, kaybolan genç kızın en son görüldüğü yer olan Bardakçı Mahallesi'nde, çevredeki metruk yapılar ve sazlık alanları da tarayarak arama yapıyor. Güvenlik kameralarının incelenmesiyle birlikte, kıyı bölgesinde de yoğun bir çalışma sürdürülüyor.

Kabaiş’in ailesi ve yakınları, arama çalışmalarının yapıldığı bölgede bekleyişlerini sürdürüyor. Aile, kızlarının bir an önce bulunması için yetkililerden destek talep ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN