Valilikten uyarı geldi! Yarın kuru yer kalmayacak: Özellikle evden çıkacaklar dikkat

Valilikten uyarı geldi! Yarın kuru yer kalmayacak: Özellikle evden çıkacaklar dikkat

O ilimizde meteoroloji verilerinin ardından valilik uyarı yayınladı. Planı olanlar dikkat! Yarın kent genelinde gün boyu devam edecek. Kuru yer kalmayacak...

Şırnak Valiliği, kent genelinde yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağışın gün boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Yetkililer, olası ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

ANİ SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI UYARI

Meteoroloji verilerine dayanarak yapılan açıklamada, özellikle sağanak yağışın etkili olacağı bölgelerde ani sel ve su baskınları riski bulunduğu belirtildi. Bu tür olumsuzluklara karşı vatandaşların gerekli tedbirleri alması ve dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

Şırnak Valiliği ayrıca, yağış sırasında kuvvetli rüzgar ve yıldırım tehlikesine karşı da uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN