Tekirdağ Ergene'de yağmur suyu hattı çalışmasında göçük: 1 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ Ergene'de yağmur suyu hattı çalışmasında göçük: 1 ölü, 2 yaralı

Ergene ilçesindeki Tekirdağ'da, Velimeşe Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan yağmur suyu hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçük can aldı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Velimeşe Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yağmur suyu hattı çalışmaları sırasında bir göçük meydana geldi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, göçük sonucu toprak altında kalan Kadir A. ve Mustafa Ö. isimli işçiler ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Ancak diğer işçi Hasan Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti.

BÖLGEYE İTFAİYE, AFAD VE JANDARMA SEVK EDİLDİ

Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri, itfaiye, AFAD ve jandarma sevk edildi. Yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Hasan Arslan'ın cenazesi ise cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yetkililer, olayla ilgili olarak yüklenici firmaya ait 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN