Sürücüler dikkat! Haberi olmayan saatlerce dolaşacak: İstanbul'da yarın bu yollar trafiğe kapatılıyor

Sürücüler dikkat! Haberi olmayan saatlerce dolaşacak: İstanbul'da yarın bu yollar trafiğe kapatılıyor

Cumhuriyet Bayramı'nda yolculuk yapanlar bu yollara dikkat etsin. İstanbul'da yarından itibaren bu yollar trafiğe kapatılacak. Haberi olmayan sürücüler saatlerce dolaşmak zorunda kalabilir. İşte kapatılacak yollar....

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'nin 101. Cumhuriyet Bayramı'nda valilikten basın açıklaması geldi. 29 Ekim tarihinde İstanbul'daki o yollar trafiğe kapatılacak. Peki, hangi yollar kapatılacak? İşte kapatılacak olan yollar...

YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

İstanbul Valiliği tarafından paylaşılan basın açıklamasına göre, bazı yollar kapatılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. Yıl Dönümü'nde yapılacak kutlama ve etkinlikler nedeniyle kapatılacağı paylaşıldı. Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni ve Tören Geçişi düzenlenecek. 29 Ekim etkinliği 06.00'da başlayarak bitimine kadar yollar trafiğe kapalı tutulacak.

KAPATILACAK YOLLAR:

  • Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ile Adnan Menderes Bulvarı’na çıkan tüm yollar uygun noktalardan trafiğe kapatılacaktır.
  • 19 Ekim 2024 günü saat 22.00'dan itibaren 20 Ekim 2024 günü yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Prova Programı sona erene kadar Adnan Menderes Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı Yanyollar üzerinde park halinde bulunan araçlar kaldırılacaktır.

ALTERNATİF YOLLAR:

  • Turgut Özal Bulvarı (Millet Caddesi)
  • Fevzipaşa Caddesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN