Bahçelievler'de bir günde ikinci çökme vakası: 4 katlı binanın çatısı çöktü

Bahçelievler'de bir günde ikinci çökme vakası: 4 katlı binanın çatısı çöktü

İstanbul Bahçelievler'de dört katlı binanın çatısında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerilen çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde çalışması sürüyor.

İstanbul Bahçelievler'de bir gün içinde meydana gelen iki ayrı bina çökmesi, ilçede büyük bir panik yarattı. İlk olay, gece saatlerinde 7 katlı bir apartmanın kısmen çökmesiyle başladı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmazken, aynı ilçede saatler sonra ikinci bir çökme haberi geldi.

DÖRT KATLI BİNANIN ÇATISI ÇÖKTÜ

Hürriyet Mahallesi'nde 4 katlı binanın çatısında çökme meydana geldi.

ekran-goruntusu-2024-06-27-144559.png

İhbar üzerine olay yerilen çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde çalışması sürüyor.

ekran-goruntusu-2024-06-27-144633.png

İLK OLAY: 7 KATLI APARTMAN KISMEN ÇÖKTÜ

Gece saatlerinde Bahçelievler'de bulunan 7 katlı bir apartman, henüz belirlenemeyen bir nedenle kısmen çöktü. Binanın büyük bir kısmının çökmesine rağmen, olay sırasında binada kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN