Şanlıurfa'da kuduz alarmı! Ekipler harekete geçti

Şanlıurfa'da kuduz alarmı! Ekipler harekete geçti

Şanlıurfa'da bir sokak köpeği, yolda yürüyen vatandaşı ısırdı. Ölen köpekten alınan numuneler sonucu kuduz hastalığı ortaya çıktı. Köpek tarafından ısırılan vatandaş, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, bölgeye giden ekipler başıboş köpekleri toplamaya başladı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yolda yürüyen Mustafa Şahin isimli vatandaş, başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Saldırıda ayağından ısırılan Şahin, hastanede tedavi altına alındı. Belediye ekiplerinin yakaladığı köpek ise öldü. Köpekten numune alan ekipler, Adana Veteriner Kontrol Müdürlüğüne gönderdi. Test sonuçlarında köpeğin kuduz olduğu ortaya çıktı.

urfaaa.jpg

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Köpek tarafından ısırılan vatandaş Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, bölgeye giden ekipler başıboş köpekleri toplamaya başladı.

urfaaaaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN