Şanlıurfa'da 6 katlı binada çıkan yangın korkuttu: Battaniyeye atlayarak kurtuldular

Şanlıurfa'da 6 katlı binada çıkan yangın korkuttu: Battaniyeye atlayarak kurtuldular

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki 6 katlı apartmanda çıkan yangında mahsur kalan iki kişi, çevredekilerin açtığı battaniyeye atlayarak hayatta kaldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir apartmanda meydana gelen yangın, sakinler arasında paniğe neden oldu. Elektrik kontağından kaynaklandığı belirtilen yangın sırasında balkonda mahsur kalan genç bir kız ve küçük bir çocuk, cesur vatandaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtulmayı başardı. O anlar, çevredeki diğer vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, durumu kontrol altına alarak daha büyük bir felaketi önledi.

Olay, akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, binanın 3’üncü katında elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı.

vie.webp

"VATANDAŞIN AÇTIĞI BATTANEYİYE ATLAYARAK KURTULDULAR"

Kısa sürede tüm evi saran alevler, bir genç kız ve çocuğun balkonda mahsur kalmasına neden oldu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak itfaiye ekipleri gelmeden önce dumandan etkilenen ismi öğrenilemeyen genç kız ve çocuk, vatandaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.

Genç kız ve çocuğun yangından kaçmak için balkondan atlayışları çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, kurtarılan iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN