Sakarya’da ‘ev taşlama’ kavgası kanlı bitti: Bir kişi hayatını kaybetti, bir yaralı

Sakarya’da ‘ev taşlama’ kavgası kanlı bitti: Bir kişi hayatını kaybetti, bir yaralı

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde ev taşlama nedeniyle çıkan kavgada 28 yaşındaki Müslüm Yanık hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı; olaya karışan 4 kişi gözaltına alındı ve polis soruşturma başlattı.

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde meydana gelen trajik olay, Yeni doğan Mahallesi'nde ev taşlama sebebiyle başladı. 28 yaşındaki Müslüm Yanık ile 25 yaşındaki E.Ç. arasında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Evini taşladığı iddiasıyla başlayan bu tartışma, silahlı bir saldırıya döndü.

Kavgada E.Ç., evinden aldığı pompalı tüfekle Müslüm Yanık’a ateş açtı. Yanık, tüfekten çıkan saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralanan Yanık, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayın gerçekleştiği Yenidoğan Mahallesi'nde, kavgada yaralanan diğer iki kişi M.A. ve E.Ç. de hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, olayın hemen ardından geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayın meydana geldiği ev ve çevresi güvenlik çemberine alınarak delil toplama çalışmaları yapıldı. Olaya karışan şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN