Sakarya sahillerinde denize girmek yasaklandı

Sakarya sahillerinde denize girmek yasaklandı

Sakarya’nın Karadeniz kıyısındaki Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girişler bugün de yasaklandı.

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde, olumsuz deniz koşulları, dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girişler bugün de yasaklandı.

Kaymakamlıkların aldığı bu karar doğrultusunda, Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girmek tehlikeli hava şartları nedeniyle yasaklandı.

Karasu Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Olumsuz deniz koşulları ölümlü boğulma vakalarına yol açmaktadır. Ağır deniz şartları nedeniyle bugün (08.07.2024) denize girişler yasaklanmıştır" denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, kırmızı bayraklar asarak vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN