Safranbolu Belediyesi'nden Yılbaşı Panayırı duyurusu

Safranbolu Belediyesi'nden Yılbaşı Panayırı duyurusu

Safranbolu Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Yılbaşı Panayırı için stant başvurularını almaya başladı. 15 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek olan başvurular, bölgenin yerel zanaatkarlarını ve işletmelerini desteklemek amacıyla hayata geçiriliyor.

Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak'ta gerçekleştirilecek olan Yılbaşı Panayırı, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yılbaşı ruhunu yaşatacak etkinlikler, hediyelik eşyalar, yerel lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dolu bir atmosfer oluşturulacak. Panayırda stant açmak isteyen girişimcilerin, 15 Ekim 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru formlarına, Safranbolu Belediyesi Halk Masaları'ndan ulaşılabilir. Ayrıca, form doldurma sürecinde yardımcı olmak için belediye yetkilileri de hazır bulunacak. Yerel esnafın desteklenmesi, toplumsal dayanışmanın güçlenmesi ve turizmin gelişmesi amacıyla düzenlenen bu panayır, hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için keyifli anlar sunmayı vaat ediyor.

Safranbolu Belediyesi, Yılbaşı Panayırı ile birlikte hem kış sezonunun coşkusunu artırmayı hem de yerel ekonomi üzerindeki olumlu etkisini pekiştirmeyi hedefliyor. Panayırda yer alacak stantların, Safranbolu’nun tarihi ve kültürel dokusuyla uyumlu olmasına da özen gösterilecek.

Geçen yıla oranla bu yıl daha büyük bir katılım beklenen Yılbaşı Panayırı, renkli etkinlikler ve sürprizlerle dolu bir program sunacak. Eğlenceli aktiviteler ve atölye çalışmaları ile zenginleştirilecek olan panayır, aileler ve çocuklar için de pek çok alternatif sunacak.

Tüm halkı Yılbaşı Panayırı’na davet eden Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bu etkinlik sayesinde hem eğlenme hem de yerel kültürü tanıma fırsatının elde edileceğini vurguladı. Panayırın hazırlıkları sürerken, stant başvuru süreçlerinin de hızlı ve verimli bir şekilde tamamlanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN