Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun hatırası yaşatılıyor

Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun hatırası yaşatılıyor

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin manevi mimarlarından merhum Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun aziz hatırasına hürmeten Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı (KÜTAV) tarafından düzenlenen, Ressam Ahmet Yakupoğlu Anıtı açılış törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, açılış konuşmalarının ardından Ahmet Yakupoğlu’nun şiiri okunarak büyük sanatçı vefa ile anıldı. Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda gerçekleşen açılışın şehire hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ertekin, anıtın şehire kazandırılmasına katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu.

Kurdele kesimi ile sona eren Ressam Ahmet Yakupoğlu Anıtı açılış törenine, Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, il protokolü, sanat ve iş dünyasının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN