Osmaniye'de şiddetli yağış: Ev ve iş yerleri su bastı, araçlar mahsur kaldı

Osmaniye'de şiddetli yağış: Ev ve iş yerleri su bastı, araçlar mahsur kaldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şiddetli yağışlar nedeniyle sağanak etkili oldu. Yağmurun şiddeti sonucu cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Ayrıca, kuvvetli yağışlar sebebiyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şiddetli yağışlar sonucu ilçe merkezinde caddeler ve sokaklar su birikintileriyle dolup taştı. Bu durum araç sürücüleri için zor anlar yaşanmasına sebep oldu. Ayrıca, birçok ev ve iş yerinin giriş ve bodrum katlarına su doldu.

SU BASKINLARINA KARŞI MÜDAHALE SÜRÜYOR

Yağışın etkisiyle bazı araçlar su birikintilerinde mahsur kaldı. Özellikle Tevfik Pampal Caddesi, oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

İtfaiye ve AFAD ekipleri, biriken suları tahliye etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerine sevk edilen ekipler, su baskınlarının etkilerini azaltmak için yoğun çaba harcıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN