Osmaniye’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Rögarlar tıkandı, yollar göle döndü

Osmaniye’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Rögarlar tıkandı, yollar göle döndü

Osmaniye ilinin Kadirli ilçesinde etkili olan sağanak yağışlar, önemli sorunlara yol açtı. Yağışlar nedeniyle birçok yol su altında kaldı ve araç geçişleri olumsuz etkilendi. Yoğun yağışlar sebebiyle rögarlar tıkandı ve şehirde sel riski ortaya çıktı. Belediye ekipleri, tıkanan rögarları açmak için çalışmalara başladı.

Osmaniye Kadirli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle yollar göle döndü, rögarlar tıkandı. Sağanak yağışların neden olduğu su baskınları ve yolların göle dönüşmesi sonucunda oluşan zararların tespiti için yetkililer harekete geçti. Şehirdeki tüm bölgelerde temizlik ve kurtarma çalışmaları hızla sürüyor.

iage.jpg

"EV VE İŞ YERLERİ SU BASTI"

Meteoroloji 6’ncı Bölge Müdürlüğü’nün Doğu Akdeniz’de gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından saat 18.00 sıralarında ilçede sağanak ve fırtına başladı.

Yağışlara hazırlıksız yakalanan trafikteki sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

igggg.jpg

Bazı cadde ve ara sokaklar göle döndü, su birikintileri oluştu. Yeni Mahalle’de bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Belediye ekiplerine ihbarlarda bulunan vatandaşlar, tıkanan rögarları kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı. Su birikintisi yaşanan bölgelere belediye ekipleri sevk edildi.

aiege.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN