On numara kente on numara kahve

On numara kente on numara kahve

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi“ 10 Numara Kente 10 Numara Kahve” sloganıyla vatandaşları, birbirinden kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan ‘On On Kafe’nin 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı. Balıkesir’e yakışır hizmetleri 20 ilçeye de ulaştıracaklarını söyleyen Başkan Ahmet Akın, “On On Kafe’leri şehrimizin her noktasına taşıyacağız” dedi.

Çamlık’ta yer alan Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’nde On On Kafe’nin 12’nci Şubesi açıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın açılışını gerçekleştirdiği programda CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Baha Torun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Volkan Altınöz ve Ferit Gündoğdu yer aldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış programında On On’un birbirinden kaliteli ve lezzetli ürünlerinden ikram edildi. Adı da tadı da bizden olan On On Kafe’nin Çamlık’ta açılan 12’nci şubesi Balıkesirlilerden tam not aldı.

HER İLÇEYE ON ON KAFE AÇILACAK

On On Kafe’nin 12’nci şubesinin açılışını gerçekleştiren Başkan Akın “Ben buradan şunu söylemek istiyorum. Bu oluşumda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ederim. Bunu artırarak devam ediyoruz. 12’nci şubeden sonra Havran’da ardından İvrindi’de, Sındırgı’da Balıkesir’imizin her noktasında ulaşılabilir bir şekilde bunu çoğaltacağız. Bunun yanında yine sosyal konularla alakalı özellikle emeklilerimizin ihtiyacı olan sosyal ortamları ucuza ulaşılabilir olması için bir projeyi de başlatıyoruz. Onu da Balıkesir’imizin dört bir yanında yaygınlaştıracağız ama en önemlisi evlatlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız… Malum okullar açıldı ancak okullarda bir taraftan ekonomik sıkıntı, bir taraftan maliyetlerin artması bir taraftan gıda krizi… Hepsi üst üste evlatlarımızın üzerine yüklenmiş durumda.” dedi.

“DERDİMİZ BİR OLMAK, BERABER OLMAK”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak projelerinden bahseden Başkan Akın “Biz burada bir yetki alıp görev alıp ihtiyaç sahibi olan evlatlarımızın yanında olmaya kararlıyız. Mesela ne yapıyoruz? Şu anda ihtiyaç sahibi olarak gördüğümüz, belirlediğimiz kardeşlerimizin, evlatlarımızın evlerine beslenme çantalarını bırakıyoruz. Aynı zamanda kırtasiye eşyalarını da evlerine bırakıyoruz. Çünkü sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceği bir anlayıştan geliyoruz. Yani insan onurunun her şeyin ötesinde olduğuna inanan bir inançtan geliyoruz. Derdimiz el ele kol kola verip hiçbir parti ayrımı yapmadan milli birlik ve beraberlik yani Kuvayı Milliye ruhuyla bir olmak beraber olmak ve Balıkesir’e yakışır tüm hizmetleri inşallah ayrışmadan 20 ilçemize dağıtmak. Bunun için uğraşıyoruz. Bugün de burada On On’umuzun yeni şubesini açıyoruz. Ardından diğerleri de sırayla gelecek. Bu bölge bizim için çok değerli. Bu oluşumun başlamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Milletimize Balıkesir’imize hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

“DİĞER KAFELERE GÖRE ÇOK DAHA GÜZEL”

On On Kafe’nin hizmetini çok beğendiğini söyleyen ve Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinde okuyan Nihan Aysima Kara “Birkaç seferdir geliyorum. Fiyat performans açısından gerçekten çok iyi diyebilirim. Tatları da gayet güzel o yüzden sık sık geliyoruz. Burasının tasarımı diğer kafelere göre daha güzel olmuş. Çalışanlar gayet kibarlar. Bu hizmetlerden dolayı Başkan Ahmet Akın’a teşekkür ederiz. Öğrencileri de düşündüğünü bizlere gösterdi” diye konuştu.
On On Kafe hizmetlerinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Hatice Eruysal “ Memnunuz, çok güzel. Bugün de buranın açılışına geldik. Çok memnun kaldık. Çalışan arkadaşlardan da memnunuz. Belediye başkanımızdan çok memnunum. Ahmet Akın’a çok teşekkür ederim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN