Okullara temizlik müjdesi vermişti! Mansur Yavaştan bir müjde daha geldi: Malzemenin yanında temizliği de ABB'den

Okullara temizlik müjdesi vermişti! Mansur Yavaştan bir müjde daha geldi: Malzemenin yanında temizliği de ABB'den

Daha önce okullara temizlik müjdesi veren Mansur Yavaş’tan bir müjde daha geldi. X hesabı üzerinden güzel haberi duyuran Mansur Yavaş, malzemenin yanında temizliğin de ABB’den olduğu duyurdu. İşte detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

Son zamanlarda okulların en büyük sorunu olan temizlik sorununa ABB’den yüzleri güldüren çözüm geldi. Okullara temizlik desteği müjdesini geçtiğimiz günlerde duyuran Mansur Yavaş, şimdi de temizlik malzemesi desteğinin sağlanacağını da duyurdu. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentteki okullara temizlik malzemesi sağlayarak hijyenik ortamlar oluşturma misyonunu sürdürüyor. "Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında, okullara hem temizlik malzemeleri temin ediliyor hem de düzenli temizlik faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

abb-okullara-temizlik-malzemesi-destegi-1.jpg

TEMİZLİK MALZEMELERİ DE ÜCRETSİZ SAĞLANACAK

Proje kapsamında, Ankara’daki okullara ücretsiz olarak temin edilen temizlik malzemeleri, öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığını koruma amacını güdüyor. Belediyenin sağladığı bu destek, okulların hijyen standartlarını yükselterek, eğitim ortamlarını daha güvenli hale getiriyor.

abb-okullara-temizlik-malzemesi-destegi-2.jpg

HAFTALIK TEMİZLİK FAALİYETLERİ

Her hafta sonu, belediye çalışanları ile birlikte gerçekleştirilen temizlik faaliyetleri, okullarda hijyenik koşulların sağlanmasına yardımcı oluyor. Bu çalışmalar sayesinde, öğrencilere daha temiz ve sağlıklı bir öğrenme ortamı sunulması hedefleniyor. Temizlik faaliyetleri, öğrencilerin sağlığı kadar moral ve motivasyon açısından da büyük önem taşıyor.

Eğitim kurumlarının hijyen standartlarının artırılması, öğrenci sağlığı açısından kritik bir öneme sahip. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu projeyle birlikte sadece temizlik malzemesi sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda okulların fiziksel koşullarını iyileştirerek öğrencilerin eğitim süreçlerine olumlu katkı sağlıyor.

abb-okullara-temizlik-malzemesi-destegi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN