O tarihte de ücretsiz oluyor! İBB'den bir toplu taşıma müjdesi daha, UKOME duyurdu: O saatler arası bedava

O tarihte de ücretsiz oluyor! İBB'den bir toplu taşıma müjdesi daha, UKOME duyurdu: O saatler arası bedava

O tarihte de ücretsiz oluyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bir toplu taşıma müjdesi daha geldi! UKOME duyurdu, o saatler arasında bedava...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün’ün yönetiminde Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, "Taksi Taşımacılığının Düzenlenmesi" başlıklı önemli bir teklif masaya yatırıldı. Görüşmeler sonucunda, İstanbul trafiğine 2 bin 500 yeni uygulama tabanlı taksinin kazandırılması önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

9 EYLÜL'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 18 ile 28 arasında zam - Medyascope

Toplantıda ayrıca, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlayacağı 9 Eylül Pazartesi günü, İstanbul'da toplu taşıma hizmetlerinin sabah saat 06.00 ile 14.00 arasında ücretsiz olarak sunulması kararlaştırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN