MUT’un yolları hem daha geniş hem daha konforlu

MUT’un yolları hem daha geniş hem daha konforlu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’deki her noktanın kaliteli yollara kavuşması ve vatandaşların güvenle ulaşım sağlayabilmesi için gerçekleştirdiği yol çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mut’a bağlı Çivi ve Ballı Mahalleri ile Söğütözü Yaylası’nı birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda çift kat sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’deki her noktanın kaliteli yollara kavuşması ve vatandaşların güvenle ulaşım sağlayabilmesi için gerçekleştirdiği yol çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı kaliteli yollar ise, vatandaşın ve üreticinin yüzünü güldürüyor.

Mut’a bağlı Çivi ve Ballı Mahalleleri ile Söğütözü Yaylası’nı birbirine bağlayan 16 kilometre uzunluğunda ve 4,5 metre genişliğindeki yol ekipler tarafından 7 metreye çıkarılırken, çift kat sathi kaplama asfalt çalışması da gerçekleştirildi.

Akçay: “Çalışma 16 kilometrelik mesafeyi kapsıyor”

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından; Söğütözü Yaylası ile Çivi ve Ballı Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda ilk önce altyapı, sonrasında ise yol genişletme çalışmasının tamamlandığını ve çift kat sathi asfalt kaplama işleminin gerçekleştirildiğini belirten Mut Koordinasyon Şube Müdürü Büşra Duman Akçay, “Hem üreticilerimiz için, hem de o köy yollarını kullanan köylülerimiz için daha sağlıklı bir yolumuz oldu” sözlerine yer verdi.

16 kilometre uzunluğundaki yolda, 4,5 metre olan yol genişliğinin de 7 metreye çıkartıldığı bilgisini veren Akçay, “Bölge halkımız, çiftçilerimiz, mahallelilerimiz çok memnun. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Muhtar Canbay: “Yapılan çalışmadan herkes memnun”

Yolların zarar gördüğünü ve kullanırken sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Ballı Mahallesi Muhtarı Ali Canbay ise, “Büyükşehir Belediyesi; geçen yıldan bu zamana kadar 45-50 kilometrelik yolun, geriye kalan 16 kilometrelik mesafesini bu yıl tamamladı. Şu an Çivi, Ballı Mahallesi ve Söğütözü Yaylası’nın yolu çok güzel yapıldı” dedi. Mahallelinin de yolu çok beğendiğini söyleyen Muhtar Canbay, “Mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Herkes memnun” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN