Muhtarlar Günü etkinlikleri çelenk sunumuyla başladı

Muhtarlar Günü etkinlikleri çelenk sunumuyla başladı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Zafer Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, çelenk sunumu ve ardından günün anlam ve önemine dair konuşmaların yapılmasıyla sona erdi.

Törenin ardından, Vali Yardımcısı Ovalı Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Arı, Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneği Başkanı Raif Ümit Dönmez ve beraberlerindeki heyeti makamında kabul etti ve çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı’nda yapılan törene; Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, Kütahya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Vedat Kültür, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Arı, Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneği Başkanı Raif Ümit Dönmez, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN