Muğla'da uyuşturucu operasyonunda 16 gözaltı

Muğla'da uyuşturucu operasyonunda 16 gözaltı

Milas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alınırken, çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Muğla’nın Milas ilçesinde, uyuşturucu satışı yapan şüphelilere karşı büyük bir operasyon düzenlendi. Milas Jandarma Komutanlığı'na bağlı Boğaziçi Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik yürüttüğü kapsamlı çalışmaların ardından harekete geçti.

Ekiplerce belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. 16 şüpheli "uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERE YÖNELİK KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Ekiplerin belirlediği adreslere sabah saatlerinde yapılan baskınlarda, çeşitli uyuşturucu maddeler bulundu. Operasyon sırasında, uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti yapmakla suçlanan 16 kişi gözaltına alındı. Yapılan detaylı incelemelerde, şüphelilerin uyuşturucu alışverişi yaptığı ve satış yaptığı adreslerde önemli bulgulara ulaşıldı.

ELE GEÇİRİLEN MADDELER VE ŞÜPHELİLERİN DURUMU

Operasyon sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddelerin türü ve miktarıyla ilgili detaylar yetkililer tarafından açıklanmadı. Ancak, ele geçirilen materyallerin uyuşturucu satışında kullanılacak derecede önemli olduğu belirtiliyor. Gözaltına alınan 16 kişinin, jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

JANDARMA'DAN MÜCADELE VURGUSU

Milas Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ve bu tür operasyonların devam edeceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN