Muğla'da korkunç kaza: Traktör iki parçaya ayrıldı

Muğla'da korkunç kaza: Traktör iki parçaya ayrıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde mıcır yüklü kamyon, kontrolden çıkarak trafik ışıklarında duran otomobile ardından da traktöre çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken traktör ikiye bölündü. Şans eseri kimsenin ölmediği kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Milas'ta korkunç bir kaza meydana geldi. Mıcır yüklü kamyon, kontrolden çıkarak trafik ışıklarında duran otomobil ve traktöre çarptı. Çarpışmanın şiddeti ile traktör iki parçaya bölündü. Edinilen bilgiye göre, kaza Milas-Bodrum karayolu Avşar Mahallesi yol ayrımında meydana geldi.

2222.jpg

ÖNCE OTOMOBİLE SONRA TRAKTÖR ÇARPTI

Milas'tan Bodrum'a doğru seyreden mıcır yüklü H.N.B.'nin kontrolündeki 35 AAU 939 resmi plakalı kamyon, kontrolden çıkarak trafik ışıklarında duran N.Ç.'nin kontrolündeki 48 AIA 074 otomobile çarptı. Kamyon daha sonra refüje ve tali yolda kırmızı ışıkta bekleyen A.U.'nun kontrolündeki 48 AHJ 974 plakalı traktöre çarptı.

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil metrelerce ilerde durabilirken, traktör ortadan ikiye bölündü. Meydana gelen kazada traktör sürücüsü ve kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yaralıların tedavisi sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN