MSK yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor

MSK yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor

2023-2024 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-off final ayağında şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 15 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak olan yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Uzun ve zorlu bir sezon geçiren ve bu mücadeleyi şampiyonlukla taçlandıran sarı siyahlılar, yeni sezonda da Mersinli taraftara güzel maçlar izletecek. 10 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen takım, Süper Lig’de de şampiyon olarak Avrupa kupalarına katılmayı amaçlıyor.

2023-2024 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-off final ayağında şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 15 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak olan yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Uzun ve zorlu bir sezon geçiren ve bu mücadeleyi şampiyonlukla taçlandıran sarı siyahlılar, 10 yıl aradan sonra Süper Lig’de şampiyon olmayı ve Avrupa kuplarına katılmayı amaçlıyor.

2019 yılında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan yeni bir takım olmasına rağmen, kısa sürede Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren MSK, Süper Lig’de oynayacağı maçlar ile bu başarıyı katlayarak artırmayı planlıyor. Yeni sezonda güzel bir takım kuracak olan MSK, yoluna Can Sevim ile devam edecek. Yeni sezonda maçlarını Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacak olan Carettalar, takım için itici bir güç olan taraftar desteğini yine arkasında görmek istiyor.

Üstündağ: “Süper Lig’e çıkmak kolay değildi, fakat bunu adım adım başardık”

Kulübün kuruluşunda öncü olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, “Bu durum Başkanımız olmadan başarabileceğimiz bir iş değildi. Hedefimiz en baştan beri üst lige çıkmaktı, ama bazı aksaklıklara rağmen şampiyon olma başarısını elde ettik. Bu şehrin basketbol takımı, en son 10 yıl önce Süper Lig’deydi. Kulüp 2019’da yeniden kuruldu ve adım adım zirveye ulaştık” diye konuştu.

Yeni sezonda yer alacakları Süper Lig’in çok daha ciddiye alınması gerektiğinden söz eden Üstündağ, “Bizim hedefimiz yukarılarda. Bu ligde de şampiyon olmak ve takımı Avrupa’ya götürmek istiyoruz. Çünkü Mersin’in basketbol kitlesi bunu hak ediyor. Bundan dolayı yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladık. Karşılaşacağımız rakiplerin gücünü biliyoruz, ama Mersin’in gerçek gücünü de bu kulvarda göstereceğiz” dedi.

“Mersin’in şans eseri çıkmadığını herkese göstermek istiyoruz”

Yeni sezonun 15 Ağustos’ta başlayacağı bilgisini veren Üstündağ, “Transfer konusunda antrenörümüz doğrultusunda ulaştığımız isimler var. Taraftarımızı mutlu edecek, izlerken keyif alacağı oyuncularımız olacak. Bu sezon Can Hocamızla devam ediyoruz. Bizi Süper Lig’e çıkarttı ve onunla beraber Süper Lig’de de başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yeni sezondaki maçların Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacağını kaydeden Üstündağ, “Büyük bir salon, ama ben inanıyorum ki Mersin halkı orayı da dolduracaktır. Nasıl geçen sene çıkmamızdaki en büyük pay onlardaysa, bu sene de maç kazanmamızdaki en büyük pay yine onlarda olacak. Servet Tazegül’de güzel bir takımla, şehrimize gelecek büyük takımlar karşısında galibiyet alırken, taraftarımızın da buna şahit olması bizi mutlu eder. Mersin’in; şans eseri çıkmış bir takım olmadığını, orada bütün takımlarla dişe diş mücadele edeceğini tüm taraftarımıza göstermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN