Midyat'ta kanlı cinayet: Eşi ve annesini ateşe verip kaçtı!

Midyat'ta kanlı cinayet: Eşi ve annesini ateşe verip kaçtı!

Mardin'in Midyat ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı. Eşi ve annesini ateşe veren Veysi Bora olay yerinden kaçtığı ortaya çıktı. Annesi ağır yaralı olarak kurtarıldı ancak hastanede hayatını kaybetti.

Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi'nde skandal bir olay yaşandı. Veysi Bora'nın bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası eşi Necla Bora ve annesi Atiye Bora'yı evde ateşe verip içeriye kilitlediği belirlendi. Olayın ardından kaçan Veysi Bora, İstanbul'da jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Necla Bora, evden balkondan atlayarak kurtulmayı başarırken, ağır yanıklarla kurtarılan Atiye Bora ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

KATİL VEYSİ BORA TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Mardin'in Midyat ilçesinde 60 yaşındaki Atiye Bora, oğlu Veysi Bora tarafından çıkan evdeki yangında yaralandı. Alevlerin etkisiyle içeride sıkışan Atiye Bora, kurtarılması için büyük çaba harcayan ekipler tarafından güçlükle dışarı çıkarıldı.

1-003.webp

Tedavi süreci boyunca Midyat Devlet Hastanesi'nde mücadele eden Atiye Bora, ne yazık ki yaşamını yitirdi. Ailesine teslim edilecek olan cenazesi, memleketi Adana'da defnedilecek.

Olayla ilgili olarak kaçan şüpheli Veysi Bora, İstanbul'da jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adalet önüne çıkarılan Veysi Bora, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN