MHP'li belediyeden Ferdi Tayfur müzesi ve sanat parkı

MHP'li belediyeden Ferdi Tayfur müzesi ve sanat parkı

Adana'da, arabeskin unutulmaz sesi Ferdi Tayfur'a adanmış bir müze ve sanat parkı inşa ediliyor. MHP'li Sarıçam Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje, 5 Ocak 2025'te, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde hizmete girmesi planlanıyor. Parkta, Ferdi Tayfur'un unutulmaz şarkılarının isimlerini taşıyan özel alanlar yer alacak. "Emmoğlu Yazlık Açık Hava Sineması" ve "Merak Etme Sen Dinleti Alanı" gibi bölümler, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Adana, müzik dünyasının unutulmaz sesi Ferdi Tayfur'a özel bir müze ve sanat parkı inşa edecek. MHP'li Sarıçam Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu anlamlı proje, Adana'nın kurtuluş günü olan 5 Ocak'ta kapılarını ziyaretçilere açacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayranı olduğu ve zaman zaman sosyal medyadan şarkılarını paylaştığı Ferdi Tayfur’un adının verileceği müze ve sanat parkı için çalışmalara başlandı.

Parkta, Ferdi Tayfur'un unutulmaz şarkılarının isimlerini taşıyan özel alanlar bulunacak. "Emmoğlu Yazlık Açık Hava Sineması" ve "Merak Etme Sen Dinleti Alanı" gibi bölümler, sanatçının müziğine eşlik ederek unutulmaz anlar yaşatacak.

Proje kapsamında parkta, Tayfur şarkılarının isimlerinden oluşan "Emmioğlu" yazlık sineması, "Merak Etme Sen" dinleti alanı gibi bölümler yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN