Merkezefendi’de kreşte eğitim gören miniklerin 29 Ekim heyecanı

Merkezefendi’de kreşte eğitim gören miniklerin 29 Ekim heyecanı

Merkezefendi Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladıkları gösterilerle, büyük bir coşkuyla kutladı.

Merkezefendi Belediyesi Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi ve Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevlerinde verdiği eğitimlere ve öğretimlere hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitim gören öğrenciler Cumhuriyet’in kuruluşunun 101’nci yılı nedeniyle Merkezefendi Belediyesi Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nda etkinlik düzenlendi. Merkezefendi Belediyesi’nin kreşinde eğitim gören minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına saygı duruşu ve istiklal marşını okuyarak başladı.

Özel hazırladıkları gösterileri sunan kreş öğrencileri şarkılar, marşlar ve şiirlerle Cumhuriyet’in kuruluşunun 101’nci yılını coşkuyla kutladı. Minik öğrenciler, gösterilerin ardından ellerinde Türk Bayraklarıyla marş söyleyerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Etkinliğinin ardından Cumhuriyet’i resmeden minik öğrencilerin yaptığı resimler salonda sergilendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN