Matematik Müzesi güz dönemi kayıtları başladı

Matematik Müzesi güz dönemi kayıtları başladı

Bilecik Belediyesi tarafından eğitime destek çalışmaları kapsamında ücretsiz olarak uygulamaya konulan Matematik Müzesi için kayıt tarihleri başladı.

Her dönem yüzlerce öğrenciye kapılarını açan ve matematik derslerinin eğlenceli ve materyallerle işlenmesini sağlayan eğitimler için kayıt başvuruları başladı.

‘Matematik’e Dokunmayan Kalmasın’ sloganıyla gerçekleştirilen eğitimlerde matematik metotlarını öğretmenin yanı sıra materyallerle matematik ve ispatlarla matematik şeklinde dersler veriliyor.

Kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlar 16-20 Eylül tarihleri arasında Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesi’ne yapılabilir.

5-6-7 ve 8. (LGS Hazırlık) sınıf öğrencilerine kapılarını açacak Matematik Müzesi’nde kaynak kitaplar veliler tarafından karşılanmakta olup, kayıtlar yüz yüze gerçekleştirilmektedir.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın yakın ilgisi ve takibiyle gerçekleştirilen eğitimlerin başlama tarihi, 23 Eylül Pazartesi günü olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN