Mardin'de Haniye suikastı için protesto gösterisi: Bir grup, restoran ve kozmetik zincirine saldırdı

Mardin'de Haniye suikastı için protesto gösterisi: Bir grup, restoran ve kozmetik zincirine saldırdı

Mardin'de, Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran'da suikaste uğraması ve İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto eden bir grup, bir restoran ve kozmetik zincirine taşlı ve pet şişeli saldırıda bulundu.

Mardin'in Midyat ilçesinde, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran'da suikast sonucu öldürülmesi ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen grup, bir restoran ve kozmetik zinciri şubesine taş ve pet şişelerle saldırı düzenlendi.

İran'ın başkenti Tahran'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin suikast sonucu öldürülmesi ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen grup, Atatürk Parkı’nda toplanarak Hükümet Konağı önüne kadar yürüyüş yaptı.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Filistin ve Türk bayrakları taşıyan grup, sık sık tekbir getirerek İsrail aleyhinde sloganlar attı.

Öte yandan gruptan bazıları ise yapılan basın açıklamasının ardından bir restoran ve kozmetik zinciri şubesine taş ve pet şişelerle saldırdı. İş yerlerinde hasar oluştu.

Olay yerinde geniş güvenlik alan polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN