Mansur Yavaş uyardı: O kişilere yasal işlem başlatılacak! Artık herkes daha çok dikkat edecek

Mansur Yavaş uyardı: O kişilere yasal işlem başlatılacak! Artık herkes daha çok dikkat edecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm Ankaralıları ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Dikkat etmeyen herkes hakkında yasal işlem başlatılacak. Binerken iki kez dikkat edeceksiniz. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Yeni hizmetler sağlanırken bunları kötüye kullanan vatandaşlara büyük cezalar geliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş herkese tek tek uyardı. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım yapan Mansur Yavaş, o kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağını açıkladı.

YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

Ankara genelinde yer alan yürüyen merdiven ve asansörlere kasıtlı olarak zarar veren kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağını belirten Mansur Yavaş, kamuya hizmet eden araçların 7/24 gözlendiğini de belirtti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kararlılıkla çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Mansur Yavaş, kamu mallarının gelecek nesillere bırakılacak bir miras olduğunu belirterek bu değerlere hep beraber sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

İstanbul metrolarında çalışmayan yürüyen merdiven ve asansör sorunu sürüyor | TRT Haber Foto Galeri

Mansur Yavaş, asansör ve yürüyen merdivenlerde oluşan herhangi bir arıza durumunun ise 0534 010 19 17 numaralı arıza hattı ya da Başkent 153’ü numarası üzerinden bildirilmesine rica etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN