Mansur Yavaş iptal demişti vazgeçti! O iki isim sahne alacak: Ankara'nin 29 Ekim coşkusu çok konuşulacak

Mansur Yavaş iptal demişti vazgeçti! O iki isim sahne alacak: Ankara'nin 29 Ekim coşkusu çok konuşulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, yaşanan terör saldırısı sonrasında 29 Ekim kutlamalarını iptal etmişti. Edinilen bilgilere göre iptal edilen programların yapılacağı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısının ardından iptal edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor. Şarkıcı Ebru Gündeş ve Mert Demir, Cumhuriyet Bayramı'nda Ankaralılara unutulmaz konserler verecek.

yeni-proje-8.jpg

TUSAŞ SALDIRISI SONRASI İPTAL KARARI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen ve 5 vatandaşımızın şehit düşmesine neden olan TUSAŞ saldırısının ardından iptal edilmişti. Saldırıda ayrıca 22 kişi yaralandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu üzücü olayın ardından etkinliklerin yapılmayacağını duyurmuştu.

yeni-proje-9.jpg

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YENİ AÇIKLAMA

Ancak, yapılan son açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu kararından vazgeçtiği belirtildi. 28 Ekim’de Mert Demir’in, 29 Ekim’de ise Ebru Gündeş’in sahne alacağı duyuruldu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunun paylaşılması gerektiği vurgulandı.

yeni-proje-10.jpg

Bu değişiklik, Ankaralılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Şarkıcıların katılacağı konserler, hem bir dayanışma mesajı vermek hem de bayram coşkusunu artırmak amacıyla düzenleniyor.

Cumhuriyet Bayramı’nın anlamı ve önemi, etkinliklerin yeniden başlatılmasıyla daha da pekişecek gibi görünüyor. Ankaralılar, Ebru Gündeş ve Mert Demir’in sahne alacağı bu özel gün için hazırlıklara şimdiden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN