Mansur Yavaş bilgisayar oyunları sevenlere müjdeyi duyurdu! ABB'den dev proje: Başvurular bugün başlıyor

Mansur Yavaş bilgisayar oyunları sevenlere müjdeyi duyurdu! ABB'den dev proje: Başvurular bugün başlıyor

Dev bir projeye imza atan Mansur Yavaş bilgisayar oyunlara sevenlere müjdeyi duyurdu. Hizmette sınır tanıman ABB yeni projesiyle şimdi de gençlerin gönlünü fethetmeyi amaçlıyor. İşte, o projenin detayları…

ESMAGÜL KOÇAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere her alanda destek olmaya devam ediyor. X hesabı üzerinden yeni projelerini duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gençlere güzel haberi verdi. Bu kapsamda belediye tarafından bu kez de espora ilgi duyan gençler için önemli bir fırsat sunuluyor…

HEM EĞLENCE HEM PROFESYONEL EĞİTİM İMKANI

ABB, Espor’a ilgi duyan tüm gençleri, profesyonel eğitim alabilecekleri Espor Akademisi’ne davet ediyor. Bu akademi, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine ve kariyerlerine yön vermelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Ayrıca eğitim sürecinde gençlere psikoloji ve beslenme gibi alanlarda da uzmanlar tarafından destek sağlanarak her biri uzman sporcular olarak yetiştirilecek.

abb-espor-akademi-1.jpg

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLIYOR

Başvurular 25 Eylül’de başlayacak. Gençlerin, espor dünyasında kendilerini geliştirmek ve profesyonel düzeye ulaşmak için bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.

NEDEN ESPOR AKADEMİSİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Espor Akademisi, gençlere yalnızca oyun becerilerini değil, aynı zamanda takım çalışması, strateji geliştirme ve liderlik gibi önemli yetkinlikleri de kazandırmayı hedefliyor. Eğitimler, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek ve gençler, espor dünyasında önemli bir yer edinme şansı yakalayacak.

abb-espor-akademi-2.jpg

Ankara'da espor ile ilgilenen gençler için büyük bir fırsat olan Espor Akademisi’ne başvuruların başlamasıyla, geleceğin espordaki yıldızlarını yetiştirmek adına önemli bir adım atılmış oluyor. Bu fırsatı değerlendirmek için siz de hemen başvurunuzu yapın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN