KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrenciye müjde! ABB hepsine sahip çıkıyor, öğrenci konukevi kayıtları başladı

KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrenciye müjde! ABB hepsine sahip çıkıyor, öğrenci konukevi kayıtları başladı

KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilere müjde, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi! ABB hepsine sahip çıkıyor, öğrenci konukevi kayıtları başladı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere büyük destek! KYK yurtlarına yerleşemeyen gençler için öğrenci konukevi başvuruları başladı.

4 YILDA TOPLAM 13 BİN ÖĞRENCİ MİSAFİR EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ailelerimizin bizlere emanet ettiği öğrencilerimize güvenli bir barınma sağlamaya devam ediyoruz. 2020 yılından itibaren açtığımız öğrenci konukevlerimizde 13 bin öğrencimizi misafir ettik. Bu sene de kentimize gelen ve KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilerimizi ağırlamaya ve temel ihtiyaçlarına destek olmaya hazırız" ifadelerine yer verdi.

Başvuru Tarihleri: 1-8 Ekim 2024

Başvuru Adresi: konukevi.ankara.bel.tr

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN