Kütahya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı

Kütahya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı

Kütahya Belediyesi ,tarafından düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, personelin ilgi ve katılımıyla başladı.

Belediyeye bağlı farklı birimlerin mücadele ettiği turnuva, spor faaliyetlerini desteklerken personelin kaynaşmasına da katkıda bulundu. Turnuvanın açılış maçına Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin de katılarak halı sahada yerini aldı. Başkan Yardımcısı Ertekin, turnuvanın hem aktif yaşamı desteklediğine hem de belediye içindeki birlik ve beraberliği pekiştiren bir organizasyon olduğuna dikkat çekerek, sporun iş hayatında motivasyonu artıran bir unsur olduğunu ve bu tür etkinliklerin belediyedeki çalışanların arasında dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.

Kütahya Belediyesi, sosyal ve sportif etkinliklerle personelin motivasyonunu artırmaya yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN