Kurban Bayramı öncesi Şehir Mezarlığı'nda titiz çalışma

Kurban Bayramı öncesi Şehir Mezarlığı'nda titiz çalışma

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde şehir mezarlığında titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler mezarlık alanının bakımı, düzeni ve vatandaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için özenle çalıştı.

Çalışmalar kapsamında, mezar taşlarının temizliği ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere pek çok detaylı işlem gerçekleştirildi. Ekip, yabani otların temizlenmesi, çöplerin toplanması, mezar taşlarının yıkanması gibi adımları titizlikle yerine getirdi. Ayrıca, mezarlık içerisinde bulunan yolların bakımı da yapılarak ziyaretçilerin rahatça dolaşmaları sağlandı.

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların ibadetlerini huzur içinde yapabilmeleri ve sevdiklerini ziyaret ederken sakin bir ortam bulmaları için her zaman çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN