Konya'da uzman çavuş dehşeti: Kira anlaşmazlığı nedeniyle iki kişiyi öldürdü

Konya'da uzman çavuş dehşeti: Kira anlaşmazlığı nedeniyle iki kişiyi öldürdü

Konya’da yaşayan bir uzman çavuş, aralarında kira anlaşmazlığı bulunan ev sahibi baba ile oğlunu silahla katletti. Saldırgan gözaltına alındı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, kira anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada bir uzman çavuş, ev sahibi baba ve oğlunu silahla öldürdü. Olay, Sanayi Sitesi'nde mobilya üretimi yapan Necati Çınar ve oğlu Yavuz Çınar’ın iş yerinde meydana geldi.

İddialara göre, uzman çavuş E.K., kira anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı baba ve oğulun iş yerine gitti. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

yeni-proje.jpg

UZMAN ÇAVUŞ GÖZALTINA ALINDI

E.K., yanında getirdiği silahla Necati ve Yavuz Çınar'ı ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Akşehir Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Necati ve Yavuz Çınar kurtarılamadı.

Olayın ardından, zanlı E.K. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN