Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi toplandı

Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi toplandı

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Meclisi Başkan Vekili Mehtap Karaburçak Tuzcu ve Belediye Meclisi Üyesi Sueda Şahin ile birlikte, geleceğin teminatı olan çocuklar için 2022 yılında açılışını yaptığı Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisiinin Başkanı ve Başkan Vekilleri ile Yürütme Kurulu Başkanı ve Üyelerinin seçildiği Olağan Kuruluna katıldı.

15 Ekim 2024 Salı günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelen Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Seçimli Olağan Kurulunda Çocuk Meclisi Başkanı, Başkan Vekilleri, Yürütme Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçimde, Şahin Telli Çocuk Meclisi Başkanı olurken; Çocuk Meclisi Başkan Vekillikleri ise Nisanur Kaymaz, Yağız Özcan ve Elasu Tekin isimlerinden oluştu.

Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı olarak Ali Ertan Develi seçilirken; Yürütme Kurulu Üyelikleri ise Neva Ömrüm Şenlik, Esila Demir, Talha Kaya Polat, Saniye Zehra Erul, Almina Belgücan ve Aras Kaya isimlerinden oluştu.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Çocuk Meclisimizin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN