Kırıkkale Belediyesi’nin Kına Konağı Ve Düğün Salonlarına yoğun ilgi

Kırıkkale Belediyesi’nin Kına Konağı Ve Düğün Salonlarına yoğun ilgi

Kırıkkale Belediyesi’nin Kına Konağı ve Düğün Salonu hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin çoğunlukla tercih ettiği mekan haline geldi.

KINA KONAĞI VE DÜĞÜN SALONU

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile Kırıkkale Millet Bahçesi içerisinde kullanılmayan Millet Kıraathanesi yeni yerine taşınarak boşalan yapı yeniden düzenlenerek Düğün Salonu ve Kına Konağı haline getirildi. 900 metre kare alan üzerine kurulan Düğün Salonu 300 kapalı, 200 açık olmak üzere aynı anda 500 kişiye hizmet veriyor. Yine Kına Konağı da aynı anda 200 kişiyi ağırlıyor.

İL GENELİNDE POPÜLER OLDU

Kırıkkale Belediyesi’nin Kına Konağı ve Düğün Salonu hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin çoğunlukla tercih ettiği mekan haline geldi. Düğün Salonu 500 kişilik, Kına Konağı ise 200 kişilik salonları ile Kırıkkale halkının talebini karşılayabilmesinin ötesinde il genelinde popüler oldu. Çiftlerin mutluluğuna ev sahipliği yapan Kırıkkale Belediyesi, 1 ayda 10 düğüne, 7 kınaya ev sahipliği yaptı. Kırıkkale Belediyesi’nin Kına Konağı ve Düğün Salonu’nu tercih eden çiftler, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür ettiler.

DÜĞÜN SALONU 25 BİN TL, KINA SALONU 10 BİN TL

Kırıkkale Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısında alınan karara göre, Düğün Salonu 25 bin TL, Kına Konağı ücreti ise 10 bin TL olarak belirlenmişti. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın önergesi ile Düğün Salonu ve Kına Konağı şehit aileleri ve gazilerin birinci derece yakınlarının ücretsiz olarak tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN