Kırıkkale Belediyesince “Sosyal Yardım Merkezi” kurulması kararlaştırıldı

Kırıkkale Belediyesince “Sosyal Yardım Merkezi” kurulması kararlaştırıldı

Kırıkkale Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan ilk toplantısında, “sosyal belediyecilik” anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine daha iyi şartlarda hizmet verilebilmesi amacıyla Sosyal Yardım Merkezi kurulmasına karar verildi.

Ticari Taksilerin Yaşı Bir Yıl Süre İle 13’e Çıkarıldı

Kırıkkale Belediyesi Temmuz ayı ilk meclis toplantısını, Belediyemiz Meclis Salonunda Belediye Başkanımız Ahmet Önal başkanlığında gerçekleştirildi. Bir önceki taplantıya ait karar özetlerinin okunup oylanmasının ardından, komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü. Toplantıda Kırıkkale’de hizmet veren ticari taksilerin yaş sınırı, sıfır araç ve ikinci el araçlar ile akaryakıt fiyatlarında ki artış dikkate alınarak bir yıl süre ile 13’e çıkarıldı.

İnsanlarımızı Rencide Etmeden Ulaşacağız

İmar Tadilatlarının görüşüldüğü toplantıda Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü altında “Sosyal Yardım Merkezi” kurulmasına karar verildi. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedeflediklerini belirten Kırıkkale Belediye Başkanımız Ahmet Önal, yardıma muhtaç yurttaşlarımızı rencide etmeden gıda, giyim ve her türlü ihtiyaç duydukları yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini vurguladı. Başkan Önal “İnsanı ve ahlaki değerlerin değişmesi, birlik ve beraberliğin sağlanması, yardım eden sayısının çoğaltılması, çağdaş ve yenilikçi anlayışa uyum sağlama adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz altında “Sosyal Yardım Merkezi” kurulması sağlıyoruz”dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN